Популярне

Які дії не рекомендовано робити при чоловікові

Немає різниці, чи Ви живете зі своїм чоловіком рік, чи цілих двадцять! Завжди є речі, які жінкам не рекомендують робити при мужчинах, щоб не довести їх до сказу. Що це? Читайте в «Бізнес-область».

Насамперед, забудьте про спільне чищення зубів. Багато молодих пар не те, що вмиваються разом, але й роблять спільні фото в дзеркалі зі щіткою в зубах. Така ейфорія здебільшого на початку стосунків, але згодом повен рот піти від зубної пасти буде діяти на чоловіка, мов анти-віагра.
Ні для кого не секрет, що чим більше часу ми живемо разом із коханою людиною, тим вільніше себе почуваємо. Але це не дає нам права поводити себе безтактно. Некоректним вважається також «салон краси» на дому. Навіть, якщо чоловік не висловить невдоволення за мішечок на голові після фарбування волосся або за маску на обличчі з неприємним запахом, повірте, – йому це не дуже приємно! Виберіть той час для процедур, коли коханий Вас не побачить і у нього в пам’яті не закарбується така жахлива картинка.
Якщо Ви не хочете, щоб обранець подумав, що Ви красиві тільки тоді, коли нафарбовані – ніколи не наводьте красу поруч з ним, інакше будете спостерігати картину, як здивовано округляються його очі, коли він бачить таке «перетворення» із жаби в принцесу. Не розкривайте чоловіку одразу всі таємниці своєї привабливості, адже жінка повинна залишатися загадкою.
Існують чоловіки із дивним захопленням – видавлювати прищики  у своєї дружини. Як би там не було, сімейні психологи взагалі не рекомендують робити цю процедуру в присутності чоловіка. Критичне ставлення до себе – це, звісно, добре, але тільки тоді, коли Ви перебуваєте віч-на-віч із дзеркалом.
Якщо Ви ідете на шопінг, беручи  з собою чоловіка, то намагайтеся скоротити покупки до мінімуму. Поки Ви обираєте собі одне плаття зі ста, Ваш коханий неймовірно страждає від нудьги й шкодує за втраченим часом.  А ще в процесі спільних походів по магазинах, Ви ризикуєте, що чоловік вивчить усі ціни на колготки й туш і помітить, як змінилася Ваша фігура з часом. Тому пошкодуйте свої і його нерви – ходіть за покупками із подругою!
Також окрема мова піде про телефонні розмови. Безсумнівно, що ви з товаришкою завжди знайдете про що поговорити, але чи треба чути ці розмови Вашому чоловікові? Зазвичай теми стосуються того, як вашу давню подружку кинув її коханий, який він мерзотник і як Лєнка правильно наносить віск на ноги. Почувши таку балаканину, чоловік зробить висновок, що всім жінкам не дай їсти, а так попліткувати. Тому намагайтеся не розмовляти з подругою довше 5-7 хвилин, коли поруч з Вами мужчина. Нехай думає, що при зустрічі Ви з нею обговорюєте будову адронного колайдера. 
У статті наведені найпоширеніші дії, які не варто виконувати в присутності коханого, якщо не хочете, щоб у нього до Вас пропав інтерес, перш за все – сексуальний.
 

Ольга Рогацька
Всі статті автора

7+Я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією