Популярне

У Тернополі пройде фестиваль “Хмільний кухоль” в парку імені Т. Г. Шевченка 31 травня і 1-2 червня.

На заході мають представляти крафтове пиво з усіх куточків України і проводити конкурси. Також на фестивалі виступлять рок-гурти.

У Тернополі відбудеться фестиваль “Хмільний кухоль”  в парку імені Т. Г. Шевченка 31 травня і 1-2 червня.

На заході мають представляти крафтове пиво з усіх куточків України і проводити конкурси. Також на фестивалі виступлять рок-гурти.

Організатор святкового дійства Назар Лис інформує, що фестиваль пива у Тернополі став хорошим звичаєм і відбувається у файному місті вже четвертий рік. Він каже, що запрошує усіх тернополян і гостей міста покуштувати справжнє крафтове пиво, а самих виробників - показати хмільний напій і заохотити всіх до дегустації. Назар Лис каже, що на фестивалі будуть пивовари з усіх усюд, а від видів пива розбігатимуться очі. До слова, кілька років тому приїжджали броварі з Львівської, Івано-Франківської та інших областей.

Організатор заходу додає, що виробники крафтових видів хмільного напою можуть запропонувати різну продукцію для людей. На сьогоднішній день стрімко розвивається виробництво пива в Україні. Дуже втішною є тенденція з додаванням у велику “сім’ю крафтовиків” нових пивоварів.

Програма фестивалю передбачає проведення цікавих конкурсів, продаж пива і смачних закусок. Одним з таких буде проведення улюблених “пивних боїв” для жителів міста. У ньому учасники будуть змагатись випиванням кухля хмільного напою на швидкість. Цей конкурс проходитиме протягом трьох днів фестивалю.

Протягом дня для гостей заходу виступатимуть рок-гурти, а ввечері відбудеться дискотека. Вони співатимуть на сцені, яку облаштують у парку.

Нагадаємо, що фестиваль пива пройде у парку Т. Г. Шевченка, що знаходиться на набережній Тернопільського озера. Концепція цього дійства запозичена у європейців, зокрема з Октоберфесту, тому тернополян надихнула ідея проведення фестивалю у своєму місті.

Олександр Микитів
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією