Популярне

Трохи про тих, хто усе їсть і не товстіє

Практично у кожного є така подруга, добра знайома, яка їсть усе і побільше, але не товстіє. Мало того, вона хоче набрати декілька кілограм, та все марно! Такий  тип жінок завжди викликає почуття заздрості, особливо у тих, хто «не вилазить» з дієт.

. Ще б пак! Вона їсть усе з хлібом, не пропускає вечерю, завжди балує себе смачним десертом і при цьому носить S.
У чому секрет цієї щасливиці? Той, хто хоч трохи цікавився цим питанням, одразу скаже – швидкий метаболізм або генетика. І в чомусь він матиме рацію, але ці фактори не є основними.
Зверніть увагу на об’єкт Вашої заздрості. Можливо, вона :
-    спалює багато калорій;
Завжди рухливі люди, які довго не сидять на одному місці, без проблем втрачають усі з’їдені ними протягом дня калорії. Вони надають перевагу дискотекам і прогулянкам, а не телевізору з чіпсами. Постійний рух, енергійність – їхні незмінні якості. Але Ваша знайома не обов’язково повинна належати до вічних «живчиків». Активність припадає, як правило, на молодість, та з віком спосіб життя стає більш розміреним, метаболізм уповільнюється, і, відповідно, зайві кілограми все одно прийдуть.
-    правильно харчується;
Їсти потрібно кожні 2-3 години, але дрібними порціями. Коли організм відчуває голод, він починає виділяти гормон стресу і змушувати інсулін відкладати жир на запас. Можливо, потрібно не заздрити, а брати приклад?
-    хворіє;
Не поспішайте заздрити Вашій знайомій і вважати її за щасливицю, адже така худорлявість може бути пов’язана із проблемами зі здоров’ям: гормональний збій, порушення процесу травлення, навіть булімія.
Пам’ятайте, все, що здобуте у результаті Ваших зусиль і наполегливої праці, цінується більше і слугує довше. Це правило стосується і гарної фігури.
 

Ірина Кардаш
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією