Популярне

А ви правильно носите каблучки?

Традиція носити на пальцях каблучки і персні виникла ще в глибоку давнину. На думку фахівців, те, як людина носить каблучку, може багато про неї розповісти. Крім того, за допомогою персня ви можете повідомити оточуючим бажану інформацію про себе. І, нарешті, виконуючи певні рекомендації щодо носіння каблучок,  ви можете поліпшити своє життя.

У давнину каблучкам не дарма приписували магічні властивості. Сама їх форма - натяк на нескінченність буття. Перш за все, це символ шлюбу. У Стародавньому Єгипті обручки виготовляли з різних металів, а також зі скла і кераміки. Носили їх на безіменному пальці правої руки, оскільки вірили, що саме з нього починається "артерія любові". Звичай обмінюватися залізними або бронзовими перснями, вступаючи в шлюб, виник у стародавніх римлян. А золоті обручки з’явились тільки в III-IV ст. н. е.
Ось які рекомендації з цього приводу дають астрологи та хіроманти.
•    Якщо ви надто емоційні, - носіть перстень на великому пальці. Це допоможе трохи стримати ваш темперамент, приборкати агресію, зробить відносини з іншими людьми більш гармонійними. Зазвичай персня на великому пальці носять чоловіки, які прагнуть самоствердитися, в тому числі і в сексуальному плані.
•    Якщо ви сором’язливі і нерішучі, - надягайте каблучку на вказівний палець. Це підвищить вашу впевненість і самооцінку, принесе удачу та успіх.
•    Хочете позбутися від чорної смуги - носіть персня на середньому пальці. Це допоможе вам подолати негаразди і налагодити своє життя. Найкраще, якщо це буде каблучка, що передається у вашій родині з покоління в покоління. Корисно носити ювелірну прикрасу на середньому пальці і тим, хто захоплюється духовними практиками.
•    Тому, хто вважає себе естетом, любить красу і розваги, рекомендують носити каблучку на безіменному пальці. Вона також притягує славу і багатство.
•    Якщо за характером ви спокійна людина, то вам підійде тонке колечко. Якщо ж неврівноважені і схильні до агресії, вибирайте масивний перстень .
•    Якщо ви мрієте досягнути успіху в справах, що вимагають від вас красномовства, гнучкості розуму, а також спритності рук, носіть каблучку на мізинці! Це допоможе легко встановлювати контакт з потрібними людьми.
Зверніть увагу і на метал, з якого виготовлений перстень. На великий палець краще надягати мідний перстень, на вказівний – золотий або олов’яний,  на середній – залізний, на безіменний - золотий, на мізинець - срібний.
Ось кілька порад щодо носіння каблучок, які допоможуть вам завжди залишатися модними і гармонійно поєднувати прикраси, щоб доповнити ваш образ.
1. Каблучка з великим каменем - вечірній варіант, вдень її надягати не прийнято.
2. Молодим дівчатам рекомендують носити тонкі каблучки, а не масивні персні.
3. Масивні каблучки не підходять жінкам невисокого зросту і тим, у кого короткі або занадто тонкі пальці.
4. Каблучки з камінням витягнутої овальної форми додадуть руці витонченості.
5. Носити кілька каблучок на одному пальці - поганий тон.
Але пам’ятайте головне: у кожного з вас – індивідуальний смак і ви в праві зробити так, аби при погляді на ваші руки та прикраси на них, ваш настрій покращувався. Будьте красивими.

Ірина Бучковська
Всі статті автора

Здоров`я

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією