Популярне

Благодійними сніданками вгощають нужденних у Тернополі

У Тернополі біля Архикатедрального Собору розпочалась нова благодійна ініціатива - священики та молодь готують благодійні сніданки та роздають їх біля храму потребуючим людям.

Благодійники взялися допомагати людям, які втратили роботу, залишилися без засобів існування, бездомним. Згодом учасників доброї справи побільшало, – кажуть організатори. Відтак вони створили спільному “Діяння апостолів”, основним напрямом якої стала допомога бездомним. 

“Таким чином, молодіжна спільнота взяла на себе обов’язок за власні кошти готувати теплі обіди, котрі роздають щосуботи усім потребуючим. Приклад молодих людей надихнув також інших парафіян, молодь, підприємців, і вони почергово зголошуються через соціальні мережі для того щоб власноруч приготувати та роздати потребуючим щосуботні теплі сніданки. Окремі підприємці та виробники продовольчих товарів жертвують продукти, щоб їх разом з хлібобулочними виробами, котрі вірні приносять на поминальні Богослуження у храм, могли щоденно роздавати для потребуючих, тим самим реалізовуючи і сповняючи харитативне служіння дияконії на парафії. Щиро дякуємо нашій парафіяльній молоді, та усім людям доброї волі, котрі долучаються до готування сніданків та теплих щотижневих обідів для потребуючих”.

Додамо, що кожен небайдужий тернополянин може підтримати матеріально дану ініціативу, звернувшись до Архикатедрального собору.

Інеса Рейвен
Всі статті автора

Тернопіль

Якщо ви помітили помилку, будь ласка, виділіть неправильний текст та натисніть Ctrl+Enter. Дякуємо, що робите нас кращими.


Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.


Вибір редакції

Бер
27
У чому різниця між просеко та шампанським

Просеко та шампанське — два популярних види ігристих вин, які часто асоціюються зі святковими подіями та особливими випадками. Мають спільні характеристики, які роблять їх досить схожими, але водночас різними. Кожен напій може похвалитися власними особливостями.

Бер
18
Наукова установа в Тернополі проводить збір книг для Херсону

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка та з метою поповнення бібліотечних фондів, формування книжкових поличок в укриттях та наповнити книжкові полиці в Херсонській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олеся Гончара.

Лют
19
Які перспективи освіти в Україні в майбутньому?

Мати можливість планувати далі, аніж на наступні декілька місяців – це велика розкіш для середньостатистичного українця, який перебуває в режимі виживання, боротьби та невизначеності. Але є багато соціальних сфер, які під впливом війни починають змінюватися вже сьогодні. І чи будемо ми готові до нових реалій, коли ці зміни заведуть нас у глухий кут і вимагатимуть термінових реформ? Наприклад, яким ви бачите майбутнє української освіти, яка напряму залежить від народжуваності дітей? В 2000-х роках ми досягли відносної стабільності у своєму економічному та політичному розвитку. Саме завдяки цьому внормувалося і питання народжуваності. З ростом рівня життя зросла і народжуваність, яка в 2012 році досягла позначки в 520 тисяч немовлят.

Реклама

НОВІ КОМЕНТАРІ


parkovka.ua

Зроблено web-студією